BIH

“Panorama” donosi ekskluzivne intervjue s Dinom Šaranom, Oliverom Dragojevićem, Naidom Kundurović ...

Avaz.ba

5.8.2017

U printanom izdanju “Dnevnog avaza”, u nedjelju 6. avgusta prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.  

Dino Šaran, frontmen sarajevske grupe "Letu štuke", uoči povratka na scenu za naš list govorio je o planovima za budućnost, ženama, vrućim ljetnim danima, tehnologiji i mnogim drugim stvarima. Ova grupa će 12. avgusta održati koncert u Domu mladih.

Veliki pjevač Oliver Dragojević iz Splita za "Dnevni avaz" pričao je o saradnji s rok ikonom bivše Jugoslavije Željkom Bebekom, ali je otvoreno govorio i o raznim drugim temama.

Energična i nasmijana producentica i voditeljica N1 televizije Naida Kundurović, žena koja je sa svoje 33 godine već proputovala svijet, živjela na tri kontinenta, mnogo toga, kaže, još nije vidjela. Oduševljavaju je sitnice, a uživa u životnim mudrostima, koje je podijelila s nama u intervjuu za “Dnevni avaz”.

Pročitajte našu temu o slavnim damama, koje savršeno izgledaju u bikiniju u šestoj, a neke čak i u sedmoj deceniji života. Utegnute, harizmatične i prekrasne, bez problema mogu konkurirati trostruko mlađima. Za njih su godine nebitan broj.

Čitajte još:

- Razgovor sa Nenom Murićem

- Fatalna ljubav Džesike Lang i Sema Šeparda

- Šta je Bubi pitao Bublina

- Reportažu iz Dablina koju je pisao Davor Ebner

- Švedska princeza Sofija uskoro majka po drugi put

- Supe – savršeno jelo za vruće dane