Cure novi, šokantni detalji o navodnom Ronaldovom silovanju

Objavljeno: 21. 04. 2017 - 18:42 Zanimljivosti » Kiosk A A A Times Arial
Cure novi, šokantni detalji o navodnom Ronaldovom silovanju

Poslije ekskluzivne informacije da je Cristiano Ronaldo silovao djevojku, a onda joj platio 375.000 dolara da povuče tužbu, kao i detalje noći kada se seksualni zločin dogodio, a koje je prvi eksluzivno objavio njemački magazin Spiegel, cure novi detalji.

Sve ovo dokumentovano proizlazi iz projekata Fudbal liksa, a koji je inforamcije dostavio Evropskoj istraživačkoj mreži i njemačkom magazinu.

Spiegel je izvještavao o SMS porukama koje je ovom magazinu dostavio istraživački portal "Football Leaks". Prema onome što piše u ovim porukama, Ronaldo je od svog advokata tražio da smanji sumu koju je morao da plati navodnoj žrtvi silovanja: "To mora da bude manje", napisao je Ronaldo. U početku, žena je tražila 950.000 dolara, a Ronaldo je na kraju platio 375.000 dolara.

Pregovori o sporazumu tiču se navodnog silovanja koje se desilo 2009. godine. Tada je Ronaldo upoznao mladu ženu u Las Vegasu, koja je kasnije tvrdila da ju je fudbaler "analno silovao". 
Ronaldo je žestoko odbacio ove optužbe. Istog dana kad se navodni zločin desio, žena je obavijestila policiju o tome i pregledana je u Univerzitetskom medicinskom centru u Las Vegasu. 
Nakon pregleda utvrđeni su joj otok i razderotina u analnom predjelu, što potvrđuju medicinski dokumenti do kojih je došao Spiegl.

Navodna žrtva, po svemu sudeći, nije podigla optužnicu protiv Ronalda. Umjesto toga, nagodila se s advokatima poznatog fudbalera. U izjavi koja se tiče prvog Spieglovog izveštaja od prošle nedjelje, Ronaldov menadžment je tvrdio da je "članak zasnovan na dokumentima koji nisu potpisani".

Novi izvejštaj uglednog njemačkog magazina opisuje kako je Ronaldo bio direktno umješan u pregovore sa ženom, i kako je s tim u vezi bio u stalnom kontaktu sa svojim advokatima.

Spiegl također objavljuje dokument, koji bi trebao biti povjerljivi sporazum, a koji je navodno potpisao sam Ronaldo.Autor: (A. Z.)
Preporučujemo vam