Novi album biti će dostupan od 22. aprila

Letu Štuke obradovat će svoje fanove novim izdanjem „The Best Of“

Objavljeno: 21. 04. 2017 - 17:11 Showbiz A A A Times Arial
Letu Štuke obradovat će svoje fanove novim izdanjem  „The Best Of“
Avaz

Povodom Međunarodnog dana prodavnica ploča (Record Store Day), koji se ove godine održava 22. aprila, Letu Štuke objavljuju svoje „The Best Of“ izdanje. 

Ova kolekcija predstavit će i podsjetiti na najveće hitove u 12-godišnjoj diskografskoj karijeri sarajevskog benda predvođenog Dinom Šaranom.

„The Best Of“ izdanje donosi 17 pjesama, a ono što je, ipak, novo je bonus pjesma „Padaj“ koja na ovaj način doživljava premijeru na CD-u.  Izdanje koje na jednom mjestu okuplja najbolje trenutke s albuma „Letu štuke“, „Proteini i ugljikohidrati,“ te „Brojevi računa“ svim ljubiteljima jednog od najkvalitetnijih rock-bendova u regiji donosi hitove kao što su „Mjesto za dvoje“, „Tesla“, „Paranoja“, „Pero Papacoder“, „Šutiš“, „Sunce“ i druge.

- S obzirom na to da smo imali podužu diskografsku pauzu, ovaj "The Best Of" je nastao s ciljem da premosti jaz između naše stare i potencijalno nove publike. Nije bilo lako izostaviti neke pjesme, ali isto tako nema smisla da nakon tri albuma izdajemo duplu kompilaciju. Ovo, nadam se vrijedno i lijepo izdanje, poklon je svima koji su kroz godine voljeli i pratili rad benda Letu Štuke, izjavio je Dino Šaran.

Novo izdanje Letu Štuke – „The Best Of„  možete pronaći od subote, 22. aprila, u svim boljim CD shopovima.  Autor: (Redakcija)
Preporučujemo vam