CRNA HRONIKA

Prijedor: Otišao na kupanje, pa mu ukrali 10.000 KM

Kupači oprez ( D. Stojnić i PU Prijedor)

Piše: M.Z.

5.8.2017

Nedugo nakon što su policijskim službenicma PS Kozarac, PU Prijedor, prijavljene četiri krađe mobilnih telefona , ukradenih u krugu bazena u Kozarcu, uhapšen je Ćazim .H. (50) iz Bosanske Krupe i to neposredno nakon što je ukrao mobilni telefon.

Krim obradom je utvrđeno da je Ćazim koristići nepažnju oštećenih ukrao pet mobilnih telefona u vremenskom periodu od 29 jula do 3. avgusta čime je pričinio materijalnu štetu od oko 4600 maraka.

Svi ukradeni telefoni pronađeni su kod osumnjičenog i biće vraćeni vlasnicima. Protiv Ć.H. slijedi izvještaj Okružnom tužilaštvu Prijedor za počinjena krivična djela krađa, navedeno je danas iz PU Prijedor.


Pronađeni ukradeni telefoni

A osim na bazenima lopovi mete biraju i na gradskim kupalištima, pa je tako prvog avgusta pomoć policije potražio A.H. iz Prijedora, s trenutnom adresom u Holandiji koji je prijavio da mu je dok se kupao na rijeci Sani, na kupalištu Žeger kod Prijedora nepoznato lice ukralo torbu s nakitom i novcem.

Štetu nastalu ovom krađom A.H. je procijenio na oko 10.000 maraka.

-Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da sami preduzmu mjere bezbjednosti zaštite lične imovine i stvari, da ne ostavljaju novac i druge vrijednosti na plažama i otvorenim prostorima bez nadzora, kako se ne bi našli na meti izvršioca krivičnih djela. – rekla je Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor.