Gala zabava u "Avaz Twist Toweru" u Sarajevu 25. aprila

"Azra Silver Night" s najvećim zvijezdama bivše Jugoslavije

Objavljeno: 21. 04. 2017 - 19:22 Showbiz A A A Times Arial
Detalj s prošlogodišnjeg spektakularnog crvenog tepiha

Veliku gala zabavu pod nazivom „Azra Silver Night“ Grupacija „Avaz“ upriličit će u utorak, 25. aprila. Zabava će biti organizirana u najvišem tornju na Balkanu „Avaz Twist Toweru“, a okupit će 500 zvanica iz BiH, kao i zemalja regiona - Srbije, Crne Gore, Hrvatske...

zabava-avaz-1

Tonči Huljić, Đuro i Tanja Ribič, Ljubiša Samardžić i Petar Grašo: Prošlogodišnje druženje uveličale su brojne zvijezde

Brojne zvanice, među kojima će biti najveće zvijezde Balkana, ambasadori te partneri kompanije „Avaz“ prošetat će crvenim tepihom, nakon čega će druženje uz specijalan program nastaviti u sali tornja. 

Regionalna priča

Jovana Marković-Vidaković, predsjednica Organizacionog odbora „Azra Silver Nighta“ i direktorica marketinga „Avaz-roto pressa“, ističe da je Grupacija „Avaz“ jedna od rijetkih medijskih kuća na ovim prostorima koja na jednom mjestu može okupiti najveće zvijezde bivše Jugoslavije.

- Sarajevo je grad u kojem su se zvijezde najviše voljele okupljati, a tako je i danas. Beograd pravi jednu vrstu zabave, Zagreb drugu, ali sve zvijezde se raduju kada dolaze u Sarajevo, odakle su mnogi i krenuli sa svojim karijerama – ističe Marković-Vidaković.

jovana-markovic-vidakovic

Marković-Vidaković: Događaj broj jedan

Gala zabava pravi se po uzoru na prošlogodišnju, kada je Grupacija, između ostalog, slavila 1.000 broj magazina „Azra“.

- Tema noći je „silver“, kada ćemo se vratiti u osamdesete godine i muzikom i ambijentom i samim programom – govori Marković-Vidaković.

Amela Keserović, urednica magazina „Azra“, ističe da je ovo nastavak uspješne „Azrine“ priče, kao i Grupacije „Avaz“.

amela-keserovic1

 Keserović: Regionalna priča

- Ono na što sam naročito ponosna sa svojim timom saradnika jeste to da „Azra„ ovim dokazuje da nikada nije bila lokalna priča, niti joj je to namjera. Prošle godine smo sigurno visoko postavili ljestvicu. BiH treba da organizira ovakve događaje, a „Azra“ je jedini sedmični magazin za cijelu porodicu u našoj zemlji, što nam daje veću odgovornost da budemo bolji i drugačiji. I ono što nam je drago jeste da je ovo postalo regionalna priča – zaključuje Keserović.

Veliki interes

Događaj je zatvorenog tipa, a pozivnice su već upućene na adrese brojnih zvanica. Interes da prate ovaj veliki događaj iskazale su brojne medijske kuće iz regiona. Generalni sponzori „Azra Silver Nighta“ su „Jana – voda s porukom“, „BH Telecom“, „UniCredit bank“, „Central osiguranje“, „Tefal“, „Bosnalijek“, „Orbico“, „Hyundai“. 

Ljubiši Samardžiću želimo brz oporavak

- Ponosni smo na to da ćemo i ove godine okupiti najveće zvijezde iz cijele regije. Žao nam je zbog onih koji neće biti tu večer s nama zbog ranije dogovorenih obaveza, a ono što nam je posebno žao jeste što naš gost ove godine neće biti bard jugoslavenskog glumišta Ljubiša Samardžić. Prošle godine svojim dolaskom uveličao je naše slavlje i zabavu, a mi mu od srca želimo brz oporavak – poručuje Keserović.

Ko će prodefilirati crvenim tepihom

U utorak, 25. aprila, crvenim tepihom prodefilirat će brojne ugledne ličnosti iz svijeta biznisa te najveće zvijezde šoubiznisa.

Među njima će biti Tereza Kesovija, Aleksandra Radović, Emina Jahović-Sandal, Sanja Doležal, Željko Bebek, Halid Bešlić, Suzana Mančić, Adnan Ćatić alias Felix Sturm sa suprugom Jasmin, Borut Petrič i brojni drugi.Autor: A. BEVANDA
Preporučujemo vam