Janet Jackson umjesto da se obogati od razvoda ispala poštena

Objavljeno: 21. 04. 2017 - 12:54 Showbiz A A A Times Arial
Janet Jackson umjesto da se obogati od razvoda ispala poštena
AFP

Nakon što se popularna Janet Jackson 2012. godine udala za katarskog milijardera Wissam Al Mana, samo nekoliko nedjelja nakon što su dobili sina, pjevačica je zatražila razvod.
Ova vijest odjeknula je poput bombe i šokirala svijet. Kako su navodili svjetski mediji, pjevačica je zatražila razvod zbog Al Manove ljubomore i opsesivne kontrole.

Budući da su potpisali predbračni ugovor u kojem je navedeno da pjevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina, a duplo ako mu rodi dijete, ona je to i učinila rodivši mu sina. Prema svemu sudeći Janet bi mogla postati prava bogatašica i dosegnuti sumu od čak 500 miliona dolara. Ili je to barem mogla postati, dok se nije desio potpuni, za sve pomalo neočekivani rasplet.

Pjevačicin izvršni producent i veoma blizak prijatelj Gil Duldulao na Instagramu je objavio kako Janet neće od Wissama uzeti novac, jer kako kaže, ona nije takva osoba.

U objavljenom postu na Instagramu Gil objašnjava: Prijateljski govoreći, čak i da postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara zbog rođenja djeteta, ona nema takav karakter, ni da traži, ni da uzme taj novac od njega. Ona je prije svega čovjek i nije takva osoba. Nikada to ne bi prihvatila, niti tražila. To nije moja prijateljica i nikada neće biti takva.

Kako će se dalje odvijati situacija, te da li će Janet postati bogatija za 500 miliona, ostaje da vidimo.

 

 Autor: (Redakcija)
Preporučujemo vam