CRNA HRONIKA

Policija moli za pomoć u identifikaciji povrijeđenog muškarca

Srna

4.8.2017

Policija Brčko distrikta moli građane da pomognu u identifikaciji muškarca koji je teško povrijeđen padom sa bicikla u Ulici Muse Ćazima Ćatića u Brčkom.  

Riječ je o muškarcu koji ima od 50 do 60 godina, na podlakticama ruku ima tetovaže "JNA 1980" i iscrtan simbol krsta, a na sebi je imao sive kratke pantalone, majicu kratkih rukava sa bijelim prugama i plave plastične papuče.

Policija sprovodi mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja, nakon čega će biti poznato više detalja o tome kako je juče došlo do ove nezgode.

"Zasad nije poznato kako je došlo do nezgode, pretpostavlja se da je pao sa bicikla. Međutim, kako kod sebe nije imao identifikaciona dokumenta, molimo građane da pomognu u identifikaciji", rekao je Srni portparol policije Brčko distrikta Halid Emkić.

Slučaj je juče u 17.45 prijavljen policiji Brčko distritka, koja je izvršila uviđaj, nakon čega je, utvrdivši da su povrede opasne po život, muškarac prevezen u Medicinski centar Brčko, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, nakon čega je upućen u Medicinski centar Tuzla.

Građani informacije mogu dostaviti na brojeve 122 ili 049/233-200.