CRNA HRONIKA

Pretučena miss Hrvatske: Udario me pesnicom u glavu, šutao nogama, policija nas je razdvojila!

Piše: Avaz.ba

4.8.2017

Nera Torlak, aktuelna miss Hrvatske koju je predstavljala na svjetskom takmičenju „Miss Earth“ prošle godine na Filipinima, jutros je brutalno fizički napadnuta ispred svoje porodične kuće, tvrdi ona za naš portal.

- Udario me pesnicom u glavu, zatim je počeo da me šuta nogama – kaže, na početku razgovora, vidno šokirana Torlak.

Brutalni napad

Podsjetimo, Nera je rođena u Makarskoj, odrastala je u Sarajevu, u starom dijelu grada, gdje njena porodica živi već 32 godine a gdje je jutros i došlo do incidenta.

Prema njenim tvrdnjama, glavni razlog brutalnog napada je zbog automobila njene porodice koji se našao na pogrešnom mjestu i zasmetao pogrešnoj osobi.

Zadobila povrede usljed fizičkog napada

- Pojavio se jedan gospodin koji nije mogao da prođe sa svojim autom od našeg. Počeo je da pravi problem, trubi na sirenu. Kada sam izašla na prozor, počeo je verbalno da me vrijeđa - pojašnjava Torlak dodajući da su ubrzo potom pozvali policiju.

Zadobila povrede usljed fizičkog napada

Intervenisala policija

Torlak dalje objašnjava da njena porodica već pune 32 godine parkira svoj automobil ispred kuće i da nikad nisu imali problema sa komšijama, niti pamte neki sličan inicident.

Kaže, miran je to kraj, svi su se uvijek dobro slagali, pozdravljali i družili.

- Bila sam u šoku, policija me pozvala da ponesem svoje dokumente kako bi mogli napraviti uviđaj. Nastavio je da me vrijeđa, udario me pesnicom u glavu, zatim je počeo da me šuta nogama na šta je policija reagovala i rastavila nas - govori Torlak.

Urađeni snimci koji potvrđuju povrede i modrice po čitavom tijelu

Zbog zadobijenih povreda odlazi u Hitnu službu, odakle je upućuju na Urgentni centar gdje su urađeni snimci koji potvrđuju povrede i modrice po čitavom tijelu.

Bez prijave o incidentu

U namjeri da provjerimo navode cijele priče, kontaktirali smo operativni centar MUP-a KS, koji su nam kazali da nemaju prijavu o ovom ili sličnom incidentu.