NOGOMET

'Olympiacos? Ne bojimo ih se, i prije je bilo 'nemogućih' stvari'

Avaz.ba

4.8.2017

Nogometaši Rijeke u playoffu Lige prvaka izvukli su najtežeg mogućeg protivnika, igrat će protiv grčkog Olympiacosa. Prva utakmica na rasporedu je 16. avgusta u Ateni, a uzvrat 22.  avgusta u Rijeci.

- Izvukli smo jakog protivnika, jednu od najtrofejnijih timova u Europi. U svakom slučaju respektiramo suparnika, ali ne bojimo se nikoga i vjerujemo u našu ekipu na čelu s trenerom Matjažom Kekom koji su u već nekoliko navrata stvari koje su izgledale nemoguće pretvorili u moguće - rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

- Olympiacos je jak protivnik, ali sve momčadi u kvalifikacijama Lige prvaka imaju kvalitetu i nikoga se ne smije podcijeniti. Respektiramo Olympiacos kao što bismo respektirali svakog drugog protivnika. Liga prvaka je najkvalitetnije klupsko takmičenje na svijetu i logično je da ako želimo igrati u njemu moramo pobjeđivati jake momčadi. Preostala nam je još jedna stepenica na putu prema Ligi prvaka i napravit ćemo sve da ostvarimo taj uspjeh - završio je Ivan Mance.