LIFESTYLE

Horoskopski znaci kojima avgust donosi novac

Avaz.ba

4.8.2017

Sudeći po finansijskim astro prognozama za avgust – tri znaka uopće neće imati finansijskih poteškoća.

OVAN

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars. Budući da Sunce i Mars prave lijep trigon sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda.

VAGA

Avgust je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite. Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodatima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umjetničke talente, ali i kroz sreću.

ŠKORPIJA

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mjesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gdje mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza. Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Mnogo je snažne volje koja vodi prema uspjehu i koja ima potrebne snage.