Užasavajuće: Otac platio rođaku da mu ubije kćerku!

Objavljeno: 19. 04. 2017 - 21:52 Globus » Evropa A A A Times Arial
Užasavajuće: Otac platio rođaku da mu ubije kćerku!
(Foto: AFP)

Muškarac star 38 godina, čije ime nije objavljeno, pokušao je na Uskrs da zadavi svoju rodicu, po instrukcijama njenog oca! Međutim, žena (43) je uspjela hrabro da mu se suprotstavi i obavijesti policiju. Ona je sa mjesta zločina prevezena u bolnicu sa teškim povredama glave. Osumnjičeni rođak, koji je navodno bio plaćen za ovo ubistvo, prebačen je u zatvor u Josefstad, potvrdio je portparol javnog tužioca u Beču - prenosi Alo.

- Muškarac porijeklom iz Srbije, star 38 godina, došao je 13. aprila u Beč da posjeti rodbinu. On se pretvarao da želi sa njima da proslavi Uskrs. U nedjelju je domaćici koja ga je ugostila otkrio svoje prave namjere, da ga je njen otac poslao u Beč da je ubije! Pokrenuta je istraga zbog pokušaja ubistva. Krivični nacionalni sud treba da odluči da li će osumnjičenom biti produžen pritvor - izjavio je portparol javnog tužioca u Beču.

Kako su objavili austrijski mediji, žena se borila svom snagom kada je rođak skočio na nju.

- U jednom trenutku je počela da se guši, ali je na kraju uspjela da se oslobodi. Kada je policiji prijavila pokušaj ubistva, bila je nejasna. Rekla je, navodno, da porodični sukobi postoje već duže vrijeme. Istraga pokušava da utvrdi konkretan motiv - prenose mediji.Autor: Redakcija
Preporučujemo vam