GLOBUS

Magarca hranio hljebom, pokrivao mu oči i potom ga silovao

Avaz.ba

4.8.2017

Muškarac iz Arkansasa optužen je za zlostavljanje, nakon što je policija pronašla snimak s nadzorne kamere na kojem se vidi da je više puta imao seks s magarcem, prenosi Daily Mail.

Everett Compton (49) uhapšen je nakon što su Emert i Joyce Whitaker pozvali policiju kako bi prijavili da je jedan stranac na njihovom imanju imao seks s jednom ženkom magarca.

Kada ga je policija pitala šta je radio na tom imanju u toku noći, osumnjičeni je rekao da je išao u kasnu šetnju i odlučio da nahrani magarce šargarepama. Policija ga je tada obavijestila da na imanju postoje kamere, te da će i on pregledati materijal.

On je priznao da je imao seks s magarcem i da je to uradio jer je bio pod utjecajem marihuane, koja ga je prema njegovim riječima tjerala da čini "bolesne stvari".

Whitakerovi su nedavno instalirali kamere na svom imanju jer su primijetili da neko dolazi na njihov posjed i maltretira životinje tokom protekle tri godine. U tri odvojene prilike kamere su snimile čovjeka koji je hranio magarce hljebom, a potom im pokrivao oči pa ih silovao, prenosi 4029tv.com.

Compton je rekao policiji da će potražiti stručnu pomoć ako ga ne budu krivično gonili, ali oni na to nisu pristali.

Osumnjičeni je odveden u zatvor, a protiv njega je podignuta optužnica. Na sud će ponovo izaći 11. septembra kako bi se odlučilo šta će se s njim dalje desiti.