LJEPOTA I MODA

"Kulerska" kozmetika: 7 proizvoda koji maze i hlade

Avaz.ba

3.8.2017

Prilikom nesnosnih vrućina sve nepotrebne obveze odgađamo do daljnjega ne bismo li svom organizmu olakšali napornije uvjete funkcioniranja.

Na svu sreću, njega lica i tijela nisu u toj teškoj kategoriji, pogotovo kada nam efektivno pomažu u hlađenju.

1. Lush Roots maska za kosu i tjeme – 99 kn

"Kozmetički preparati s efektom hlađenja od velike su pomoći tokom ljetnih mjeseci"

Tri vrste metvice za stimuliranje vlasišta i folikula kose, maslinovo ulje za čvrstoću, med za okrepu i mekoću te kopriva za sjaj. Kao šećer na kraju, vesela ulja slatke naranče, nerolija i grejpa pomoći će ojačati tanku kosu.

2. Eau des Matines toaletna voda – 232,90 kn

Sočne note jabuke stapaju se sa svježinom naranče i limuna bude sjećanja na šetnju raskošnim voćnjakom samostana Minimes.

3. Rituals Samurai Ice Shower gel za tuširanje – 69,90 kn

Organski bambus i japanska metvica pružaju dugotrajan osjećaj hlađenja tokom tuširanja, a također njeguju i hrane kožu. Ovaj gel napravljen je za korištenje tijekom toplog vremena, a posebno se preporučuje nakon sportskih aktivnosti

4. Afrodita Cocktail 4D anticelulitna krema – 74,99 kn

Sadrži eterično ulje limuna koje učvršćuje kožu, sveti lotos koji povećava razgradnju masti, bodljikavu veprinu za izlučivanje vode i eterično ulje grejpa koje potiče cirkulaciju krvi.

5. Ulola piling s mentom i bademovim uljem – 61,64 kn

Bademovo ulje apsorbira se u kožu bez teškoća i čini je mekanom, dok je ulje mente zaduženo za rashlađivanje kože, a istovremeno djeluje i kao antiseptik.

6. Avene termalna voda – 29,94 kn

Pruža dugotrajnu zaštitu i njegu, a svojim blagotvornim djelovanjem izvor je olakšanja za osjetljivu kožu jer ju instantno umiruje i hladi. Posebno se preporučuje za netolerantnu i alergijama sklonu kožu.

7. Avon Foot Works osvježavajuća pucketajuća pjena za stopala – 29,90 kn

Osvježavajuća pjena vaša će vruća i umorna stopala u trenu ohladiti, dezodorirati i ravitalizirati, a prilikom nanošenja svojim će pucketavim zvukom dati poseban ugođaj, gotovo osnažiti osvježenje i pojačati uživanje u njezi stopala.