LIFESTYLE

Homtom HT37 Pro s 3GB RAM-a na prodajnoj akciji

Avaz.ba

3.8.2017

Unutar najnižeg cjenovnog ranga borba za prijestolje vrlo je bučna. Niskobudžetnih smartphonea ima jako puno, previše, i teško je izdvojiti jednog koji bi si čovjek rado kupio.

Homtom HT37 Pro može se nabaviti za 89,99 dolara u sivoj, srebrnoj ili zlatno ružičastoj boji. Ispod 5-inčnog zaslona s rezolucijom 1280x720p krije se štedljivi MTK6737 procesor s maksimalnim radnim taktom do 1.3GHz i četiri jezgre, kojima u pomoć pristiže čak 3GB RAM-a i 32GB prostora za pohranu podataka (moguće proširenje memorije do 64GB).

Radi se o procesoru koji je u svijetu smartfona redovno korišten, i zna se da se od njega ne može očekivati previše, no za obavljanje svakodnevnih zadataka poslužit će dosta dobro. Takav procesor logičan je izbor za niskobudžetni uređaj, a što se izgubilo pod haubom nadoknadilo se kamerom – naime HT37 Pro nudi dobre performanse kamere, od kojih prednja ima 8MP i interpolacijom se podiže do 13MP, a prednja kamera ima zadovoljavajućih 5MP (s interpolacijom do 8MP).

Baterija ima kapacitet 3.000mAh i ne podržava tehnologiju brzog punjenja, no to vas ne mora brinuti jer, obzirom na veličinu ekrana i procesor, uređaj ne bi trebao crpiti mnogo. 


Sve u svemu, riječ je o smartphoneu koji vas neće iznenaditi svojim performansima – ni na bolje ni na loše – za 89,99 dolara možete dobiti upravo ono što biste za takvu cijenu i očekivali – s dovoljno memorije i baterije spremno će služiti u izvođenju svakodnevnih zadataka za čiji je rad i predviđen. Ne očekujte previše, ali ni premalo!