LIFESTYLE

Kraljice seks skandala: Tri najperverznija horoskopska znaka kod dama

Avaz.ba

29.7.2017

Žene rođene u znaku Ribe, Ovna i Blizanaca najveće su grešnice i najperverzniji horoskopski znaci.


Obično se za muškarce kažu da ne razmišljaju glavom i u stanju su da urade sve zarad one stvari, ali ovaj put astolozi su pronašli kraljice seks skandala, koje se ne osvrću na društvene norme. Njih je baš briga šta će narod reći.


Ovan


Žena Ovan rijetko ostaje vjerna. Ma koliko da vas voli, u njenom srcu uvijek ima ljubavi za nekog dobrog frajera sa strane. Ona uopšte ne može da funkcioniše kad nije zaljubljena, a s druge strane, svaki ljubavnik joj brzo dosadi. Ljubi strastveno i živi svaki dan kao da joj je posljednji. To je ujedno i njen životni moto.


Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje joj dođu kao neka vrsta hobija. U stanju je da pregazi muškarca koga lako osvoji i nastavi potragu za većim izazovima.


Blizanci


Niko nikad nije saznao koliko ljubavnika žena Blizanac zaista ima. Nevjerovatno je sa kojom lakoćom ide od frajera do frajera, a da se ne umori. Prije podne se prepušta divljim strastima sa tajanstvenim strancem, a popodne je toplo rame i utjeha svom partneru.


Ona ima dva lica i dvije duše, pa samim tim i više partnera. Jednog za grubu igru, drugog za nježno vođenje ljubavi, trećeg za razgovor, četvrtog za...


Ribe


Žena rođene u ovom znaku su robinje ljubavi. Njoj je seks više od fizičkog iskustva. Za nju je to vrsta meditacije i ekstaze. Muškarcu uvijek daje cijelog sebe. Za razliku od ostalih grešnica ona nikada ne vara, ali je njeno srce prevrtljivo i vrlo brzo može da promijeni raspoloženje.


Od svih nevaljalica horoskopa, žena Riba je najiskrenija u svojoj grešnosti. Ona ima dušu radoznalog djeteta u tijelu pohotne boginje seksa. Zato ne razumije sve te društvene stege, i neće nikada da pomisli da radi nešto pogrešno.