LJEPOTA I MODA

Najveći zavodnik u historiji sporta: Pred njim su padale Madona, Cameron Diaz, Demi Moore...

Avaz.ba

22.7.2017

Alex Rodriguez oduševljavao je fanove u gotovo 20 godina profesionalne karijere i ostat će upamćen definitivno kao jedan od najvećih svih vremena u baseballu.

No osim što ga pamte navijači, pamte ga i žene jer i danas slovi kao možda i najveći zavodnik američkog sporta zadnjih decenija...

Hostese, plesačice, pjevačice, glumice, sportašice samo su neke od onih koje nisu uspjele odoljeti šarmu nekadašnje zvijezde Yankeesa. Lista samo znanih zvijezda uistinu je impresivna, pitanje je gdje će i kada stati...


Cynthia Scurtis

Slabopoznata glumica koja je imala epizodne uloge u niskobudžetnim filmovima bila je njegova najdugotrajnija izabranica. Bili su u braku šest godina, od 2002. do 2008. godine.


Joslyn Noel Morse

Jedna od najpoznatijih egzotičnih plesačica iz Las Vegasa navodno je bila i razlog zašto je "puknuo" brak zvijezde baseballa. Brojni fanovi vidjeli su ih zajedno u Tampi, Dallasu, Miamiju, Torontu...



Madonna

A-Rod, kako mu često tepaju Ameri, imao je aferu i sa "Material Girl", a dogodilo se upravo nakon što mu je propao brak. U isto vrijeme isti scenarij i za Madonnu, pa su tugu liječili zajedno. Madonna je više puta sve negirala.


Melissa Britos

Poznata svjetska manekenka osvojila je Alexa kad je izašla na naslovnici. Viđeni su u jednom talijanskom restoranu u Miamiju i to upravo na Valentinovo.


Bethenny Frankel

Poznata TV voditeljica i književnica bila je u vezi s Rodriguezom, ali romansa nije dugo trajala.


Kate Hudson

Također je bila u vezi sa slavnim sportašem, također kratko. Osvojila je Zlatni globus i veliku nagradu u karijeri proslavila upravo s Alexom. I od tad više ništa nije bilo isto kao prije, sve dok mu nije dala nogu...


Elaine Spottswood

Slavna manekenka s Floride tako se zaljubila da je poslije pala u depresiju. Izliječila ju je s glumcem Kevinom Hartom.


Cameron Diaz

"Ovo stvarno boli", navodno je rekla slavna glumica nakon što je prekinula jednogodišnju vezu s Alexom. Bili su skupa od 2010. do 2011. godine.


Ella Magers

Trenerica fitnesa bila je u igri nakon prekida sa Cameron.


Torrie Wilson

Čak četiri godine bio je u vezi s bivšom hrvačicom. Bilo je tu svega tokom te ozbiljne veze, na kraju su zaključili da je ipak bolje da budu prijatelji.


Demi Moore

U lipnju 2012. viđeni su u jednom restoranu na Manhattanu. Navodno na još nekoliko utakmica.