BIH

Avaz.ba predstavlja novi dizajn portala: Savremenim tehnologijama i mnogim novitetima do većeg užitka čitanja

Avaz.ba

18.7.2017

Portal Avaz.ba predstavlja novi dizajn online izdanja najveće medijske korporacije u Bosni i Hercegovini.

Novi portal Avaza urađen je u skladu sa najnovijim tehnologijama modernog dizajna i funkcionalnosti, te našim vjernim čitaocima donosimo niz noviteta.

Kreirana je potpuno nova struktura portala, sa mnogo novih kategorija

Od danas na portalu Avaz.ba čitajte čak šest podportala: Sport, Bebe i mame, Vaša kuharica, Showbiz, Alfa TV i Zdravlje u kući, koji će umnogome doprinijeti obogaćivanju sadržaja jednog od najčitanijih i najrelevantnijih online medija u Bosni i Hercegovini. 

Čitaocima je omogućena i nova, unikatna opcija prikazivanja naslovnice, te ćete ubuduće moći mijenjati prikaz naslovnice portala.

Također, posjetioci portala Avaz.ba će putem živog prenosa moći pratiti cjelodnevni program Alfa TV-a.

Tu su i novi, te modifikovani i poboljšani stari servisi naše medijske kuće, kao što su Avaz Digital, Forum, mali oglasi i smrtovnice, a uskoro uvodimo još servisa portala Avaz.ba.

Kompletan portal Avaz.ba urađen je u responsive dizajnu, te se prilagođava veličini ekrana uređaja sa kojeg mu pristupate. 

Osim toga, nove tehničke karakteristike Avazovog portala pridonose mnogo bržem otvaranju stranica. U izradi novog portala Avaza korištene su najmodernije tehnologije, kao što su Google AMP i Facebook Instant Articles.

U skladu sa činjenicom da je grupacija Avaz -roto press lider na medijskom tržištu u Bosni i Hercegovini, novi portal ispunjava sve standarde vrhunskih online medija. Ali, to nije sve. Uskoro još noviteta i iznenađenja.

Hvala na povjerenju! Avaz ide prvi!