REGION

Pjevačica otvorenim pismom šokirala javnost

A.Z.

18.7.2017

- Ako sam izabrala kao jako mlada put pjevačice,to ne znači da ga i sada biram svjesnije od tog doba, to znači da sam borac koji gura dalje ono što je u mladosti započeo. Kraj i tačka - kaže u svojoj ispovijesti pevačica.

Mlada pjevačica Indira Aradinović Indi odlučila je da otvoreno govori o pozivu pjevačice i na kakav se život odlučila.

- Ljudi sve brzo zaborave, ali nikada jedno, a to je kakav si čovjek ili ne čovjek! Evo, ja ću po prvi put o sebi napisati nešto što će šokirati pojedine čitaoce, a možda i neće. Biti pjevačica ili estradni umjetnik nikada nije bilo lako niti će! Moj put je bio, hvala Bogu, lijep i lak! Zato što potičem iz patrijahalno stroge porodice i hvala mojim roditeljima na svakom ukazanom povjerenju i savjetu koje su mi dali na početku moje karijere,koja traje! Najlakše je završiti fakultet, udati se i roditi! Biti borac djevojka, a sada već žena borac, nije lako! - piše u svojoj ispovijesti Indi i objašnajva zbog čega je sve to tako.

- Zašto?! Zato što nije lako naići na pravu osobu, koja će u tebi prepoznati sve tvoje kvalitete od rane mladosti, pa do sada!

Ja itekako volim da čitam knjige, zapisujem savjete starijih iskusnih domaćica, sadim neko povrće i cvijeće, motam sarmu, pravim ajvar i mijesim hljeb, ložim vatru, mijenjam gume i sijalice! Ali, ipak, ja sam pjevačica - piše ona i nastavlja:

- Tako me vidi 99% nacije, jer sam ja to izabrala! Da, slikam se i reklamiram svoje tijelo i ljepotu! Jer mi je i to dio posla kojim se bavim, jako bitan! Ali, to ne znači da ne zaslužujem svoju sreću koja se zove OAZA LJUBAVI I MIRA! Tu ljepotu i harizmu mi je dao Bog i od toga na neki način živim i zarađujem! E, to je ono što sam imala da vam kažem! Nadam se da smo se ukratko razumjeli! Ja sam na sceni profesionalac i uživam u svom poslu, koji je javan.

A druga strana mog života bi trebala da bude takva, da poslije nastupa žurim kući da zagrlim svog muškarca i čopor vukova koji me čekaju gladni. 

P.S. Biti pjevačica je profesija i to lijepa i vesela. A ne odluka o načinu života! Volim vas i šaljem pozitivne zvukove - napisala je Indi u svom pismu.