Rada Manojlović ostala bez novca, jedva sastavlja kraj s krajem

Objavljeno: 19. 03. 2017 - 19:48 Showbiz » Estrada A A A Times Arial
Rada Manojlović ostala bez novca, jedva sastavlja kraj s krajem

Rada Manojlović se itekako istrošila dok je snimila novi album, spotove, ali i kupila džip za koji je dala više od 30.000 eura. Uz sve to, posljednjih mjeseci kupuje samo markiranu garderobu želeći izgledati što bolje i bogatije, piše Express Magazin.

A, Rada se toliko zanijela sa trošenjem novca da je nedavno dugo kopala po novčaniku dok je našla neku siću. Trebala je platiti račune i kupiti avionsku kartu ali kod sebe nije imala dovoljno. Nazvala je oca koji od kojeg je tražila da joj pozajmi 1.000 eura. Odmah je otišao do banke i proslijedio joj koliko je tražila.

Prije je ona njemu redovno slala novac jer je jedino tako mogla nešto uštedjeti, a sada je došlo vrijeme da ona od njega traži da joj pošalje.

Ljuta na nju zbog nepotrebnih izdataka koje je imala, bila je njena sestra Marija koja ju je dugo upozoravala da se tako ne smije ponašati i da mora čuvati pare. Manojlović ni na njenu priču nije obraćala pažnju, ali je sada shvatila da je bila u pravu kada joj je govorila da za džip ne daje tako puno novca, već da kupi nešto jeftinije, a kada se oporavi od izdataka za album da onda kupi nešto bolje.Autor: Express Magazin
Preporučujemo vam