LIFESTYLE

Blizanci će danas zablistati u ljubavi, Djevicu očekuje napredak na poslu

Avaz.ba

7.7.2017

Saznajte šta vam poručuju zvijezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana...

OVAN 

LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i mnogo prilika. POSAO: Moguće su promjene ako se bavite preduzetništvom. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK 

LJUBAV: Bićete komunikativniji nego inače, zbog čega ćete imati šanse da doživite nešto pozitivno. POSAO: Manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI 

LJUBAV: Krasi vas privlačnost koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. POSAO: Krenut ćete u nove projekte jer ćete biti puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK 

LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Razmišljaćete o promjeni, period je vrlo nestabilan. ZDRAVLJE: Povrede.

LAV

LJUBAV: Sklopićete nova prijateljstva ili upasti u novi društveni krug u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Problemi na putu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.   

DJEVICA

LJUBAV: Besramno ćete flertovati s kolegama i svima s kojima stupite u kontakt. POSAO: Manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju s nekim ko vam se dopada. POSAO: I dalje imate problem s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Bićete generalno nezainteresovani za ozbiljne kombinacije. POSAO: Vaše sposobnosti će danas biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Ukočenje.

STRELAC

 

LJUBAV: Šarm u komunikaciji sa osobama suprotnog pola donijet će vam sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbjegavajte impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu ne gajite velika očekivanja. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

 

VODOLIJA

LJUBAV: Dopast ćete se baš onoj osobi koja vam se sviđa. POSAO: Moguća je tenzija u odnosu s kolegama i problemi s nadređenima. ZDRAVLJE: Napad čira.

 

RIBE

LJUBAV: Dopast će vam se neko s kim svakodnevno kontaktirate ali možda niste ranije primijetili tu osobu. POSAO: Radit ćete dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.