REGION

Sreća zakucala na prava vrata: Siromašna porodica Vidanović osvojila glavni dobitak na bingu!

A. Z.

11.5.2017

Sve vam mogu oduzeti osim sreće, stara je izreka. A kao živi dokaz za to Slađana Vidanović (45) iz Dimitrovgrada u Srbiji koja je usred teške nemaštine dobila bingo od 4,1 miliona dinara (oko 64.000 KM) 

Rijetko se desi da sreća tačno zakuca na prava vrata kao u slučaju Slađane koja je osvojila prvomajski bingo.

Od trošne, blatnjave kuće i dana u kojima nemaju ništa da jedu osim lake čorbe, Davidovići su postali milioneri, piše Blic.

Kuća u kojoj živi sa ocem Momčilom (77) samo što se ne sruši, penzijom od 12.000 dinara (oko 190 KM) jedva pokriju najosnovnije, ali nikad nije gubila nadu. Igre na sreću ne propušta, a u izvlačenju 19. kola doživjela je pravi šok.

Nisam se nadala da ću imati ovoliku sreću. Godinama igram bingo. Gledala sam televiziju i rekla sam ocu da sam izgleda osvojila dobitak sa popunjena dva reda, a on je dodao da su popunjeni svi redovi. Nisam vjerovala da sam dobitnik nagrade dok nisam otišla kod moje prodavačice koja je sve to provjerila – priča Slađana.

Žive bez socijalne pomoći u dvije sobe prenatrpane oskudnim namještajem i stvarima. U kući nemaju vodu i ne znaju šta je kupatilo. U dvorištu imaju česmu sa koje se snabdijevaju vodom.

– Jedva sastavljamo kraj s krajem. Živimo od danas do sutra. Ne znamo šta je meso – iskren je Momčilo.

U takvim uslovima nekako je jasno da je novac dobrodošao.

– Voljeli bismo da od ovih para kupimo sebi neku kućicu u kojoj ćemo moći normalno da živimo – zaključuje Slađana.