CRNA HRONIKA

Bivši premijer RS u šok sobi: Aleksandar Džombić dovezen u bolnicu s teškim povredama glave

Redakcija

8.4.2017

Aleksandar Džombić, bivši predsjednik Vlade Republike Srpske i jedan od najbližih saradnika Milorada Dodika, sinoć je primljen s teškim povredama glave u Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS), piše "EuroBlic". 

Prema nezvaničnim saznanjima, Džombić je trenutno smješten u šok sobu, a informacija o tome šta se desilo za sada nema.

U Centru javne bezbjednosti Banja Luka o ovome nemaju nikakvih informacija, pa se pretpostavlja da se Džombić sam povrijedio.

Iz UKC RS su kazali da je u 2.35 sati vozilom Službe hitne pomoći Banja Luka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezen pacijent A. Dž. (1968.), te da je hospitaliziran u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

- Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Voje Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji Vladimira Kekovića, pacijent A. Dž. je primljen s dominantnim povredama glave i lica. Odmah po prijemu je zbrinut i urađena je sva dijagnostika, saopćili su iz UKC RS.

Zdravstveno stanje Džombića je trenutno stabilno i svjestan je, a ostaje i dalje u bolnici kako bi se nastavilo s dijagnostičkim i terapijskim procedurama.