VIJESTI

Tri priloga u sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza"

Novina u novini

Redakcija

27.2.2017

Printano izdanje "Dnevnog avaza", u utorak, 28. februara, donosi Specijalni prilog o 89. dodjeli Oskara koja je u noći s nedjelje na ponedjeljak održana u "Dolby Theatreu" u Los Anđelesu.

U Specijalnom prilogu donosimo sve detalje sa i iza bine najglamuroznijeg događaja u Holivudu. Na skoro savršenoj dodjeli na kraju se ipak desio veliki skandal, koji su strani mediji nazvali najvećim u historiji, na dodjeli ove prestižne nagrade, a koji je već predmet istrage Američke filmske akademije.

Prezenteri Voren Biti i Fej Danavej u najvažnijoj kategoriji, za film godine, pročitali su da je dobitnik Oskara film "La, la land", umjesto "Mjesečine", koja je ustvari proglašena najboljim filmom.

Najtiražniji dnevni list u Bosni i Hercegovini napravio je specijal na četiri strane, u kojem će se na jednom mjestu moći pročitati sve zanimljivosti iza kulisa najprestižnije filmske nagrade.

Otkrivamo ko je oduševio, a ko razočarao na crvenom tepihu, koji film je "pobrao" najviše zlatnih kipića te kome je prestižna nagrada izmakla iz ruku.

Također, u sutrašnjem izdanju "Dnevnog avaza" bit će objavljen i prilog "Auto market" putem kojeg se čitaoci imaju priliku upoznati s novitetima u svjetskoj autoindustriji. Također, "Auto market" donosi priču o tuzlanskoj radionici "Pandur", u kojoj se otac i sin Muhamed i Emir Pandur bave restauracijom starih automobila. 

Već ustaljenom praksom najtiražnija politička bh. novina  "Dnevni avaz" u utorak donosi specijalni prilog - novinu  "Mali oglasi".

Prilog ima skoro 1.900 malih oglasa razvrstanih po rubrikama.

Ako kupujete, prodajete, mijenjate, iznajmljujete - nekretninu, automobil..., ili dajete zanatske, intelektualne, prijevozničke usluge, "Avazov" prilog "Mali oglasi" je pravo mjesto za vas.