LIFESTYLE

Nokia 3310 dolazi sa zaslonom u boji

Cijena novog modela koštat će 59 eura

(A.Z.)

24.2.2017

Kada se prvi puta pojavila vijest o tome da se Nokia 3310 vraća u život, ljubitelji ovog nekada apsolutno najpopularnijeg branda među proizvođačima mobitela su se oduševili. 
Iako su se od 1. septembra 2000. kada se originalna Nokia 3310 pojavila na tržištu stvari ekstremno promijenile, nitko ne sumnja da vojska zaljubljenika u Nokiu jedva čeka povratak legende.

I to iz više razloga, od kojih je jedan od najvažnijih, dakako, mogućnost da mobitel koristimo prvenstveno za telefoniranje i eventualno SMS poruke, a da nam pritom baterija može potrajati danima, što je s većinom pametnih telefona današnjice jednostavno nemoguće. 
A ni cijena, jer Nokia 3310 bi trebala koštati 59 eura, nije zanemariva stavka...

Nokia 3310 u modernom izdanju premijeru bi trebala doživjeti na Mobile World Congress eventu u Barceloni, a sve je više podataka koje fanovi jedva čekaju. 
Niko, naravno, ne očekuje da će se Nokia 3310 vratiti u potpuno istom izdanju kao nekada, ali oblik, kućište i sam koncept će pratiti original, iako će nova verzija biti nešto tanja i lakša. Najavljeno je da će nova Nokia 3310 imati neke napredne i aktualnom vremenu prilagođene funkcije, premda neće biti "punokrvni" pametni telefon.

Tu je i novi zaslon u boji, baš kao i kućišta koja će dolaziti u nekoliko različitih boja, što bi ovaj mobitel trebalo učiniti još privlačnijim. U svakom slučaju, još samo malo i veliki povratak Nokia 3310 mobitela je tu.