BIH

Avaz.ba u sexy shopu: Šta najviše kupuju žene, a šta muškarci (FOTO/VIDEO)

"Soft Pack" posluje već 15 godina u okviru kompanije "Yaman" Sarajevo

M. KUNARAC

22.2.2017

Za dugotrajan brak ili vezu, seks je neizostavan, a ljudi kod kojih je redovan su svakako sretniji. Međutim ukoliko seks postane rutina, mnogi parovi pribjegavaju kupovini seksualnih igrački.

U našem gradu jedan od dva sexy shopa "Soft Pack" posluje već 15 godina u okviru kompanije "Yaman" Sarajevo, a najčešći kupci su upravo parovi.

Odlazak u ovakve radnje ponekad izaziva podsmjeh ili stid, a ekipa portala Avaz.ba napravila je malo istaživanje s ciljem da otkrije kakve su seksualne navike i želje naših sugrađana.

Tokom snimanja ovog priloga jedan od naših sugrađana, došao je sasvim opušteno da kupi poklon za svoju damu, jer je nju, kako je kazao, sramota. Gospodin je izabrao jedan od najboljih vibratora, po cijeni od 125 KM i u lijepo upakovanoj kutiji odnio poklon.

Vlasnica "Soft Packa", Alma Sarvan ljubazno je ugostila našu ekipu te kroz razgovor otkrila koje sve sexy igračke prodaju, šta naši sugrađani najviše kupuju te ko su češće mušterije, muškarci ili žene.

Osim velikog izbora vibratora u ovoj radnji možete kupiti razne kreme za stimulaciju žena, za potenciju ili dužu erekciju, lutke i masturbatore, specifične DVD produkcije, sexy veš, Strap on, Vakum pumpe, kuglice i vibracione igračke te više od 400 drugih sexy igrački.

Više o tome pogledajte u video prilogu: 

(Video: Nedim KREŠTALICA)