REGION

Ljajić pozvao članstvo SDPS-a da podrži Vučića

Predsjednički izbori u Srbiji

Beta

19.2.2017

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić pozvao je danas članove svoje stranke da pruže podršku Aleksandru Vučiću jer, kako je naveo, Srbiji je potrebna stabilnost i nisu potrebni eksperimenti.

- Potreban je minimum političke korektnosti i zahtijevam da stanemo iza kandidata koji može da obezbjedi kontinuitet politike koju vodi Vlada Srbije i spriječimo kohabitaciju koja bi mogla da nastane ako naš kandidat izgubi - rekao je Ljajić u Beogradu na skupštini Gradskog odbora SDPS-a.

On je rekao da je potreban predsjednik jake snage da sprovede reformu, ubrza proces evrointegracija i riješava ekonomske i regionalne probleme.

Istakao je da, iako mnogi govore da će Vučić da pobijedi na predsjedničkim izborima, to baš i nije tako, navodeći da predstoji težak i mukotrpan posao i mnogo prolivenog znoja.

Na skupštini Gradskog odbora SDPS-a prisutnima se obratili predsjednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijevic.