VIJESTI

"Panorama" donosi ekskluzivne intervjue s Džonijem Lijem Milerom, Gibonnijem, Ibrom Mangafićem

U "Dnevnom avazu" od nedjelje, 19. februara

Redakcija

18.2.2017

U printanom izdanju “Dnevnog avaza” od nedjelje, 19. februara, prilog “Panorama” donosi niz zanimljivih sadržaja, koji će čitaocima najtiražnijeg dnevnog lista u BiH uljepšati drugi dan vikenda. 

Ekskluzivno za “Dnevni avaz” o ulozi teškog narkomana, koja mu je donijela slavu, govorio je Džoni Li Miler, slavni britanski glumac i zvijezda filma “T2 Trainspotting”. Prvi muž Anđeline Đoli, koji svijetom hara ulogom u seriji “Sherlock and Watson”, otkriva nam na koji se način ekipa, predvođena Denijem Bojlom, okupila nakon 20 godina, a priznaje i da je preosjetljiv i poprilično nespretan.    

Top-intervju zabilježili smo sa Zlatanom Stipišićem Gibonnijem, koji se uveliko priprema za koncert u Zetri 8. marta, kada će pred publiku izaći s Oliverom Dragojevićem. Poručuje da s nestrpljenjem odbrojava dane te odgovara na pitanja o albumu “Familija”, o vremenu kada je osnovao bend “Osmi putnik”, o “Divljim jagodama”... 

Bili smo u gostima kod legendarnog Ibre Mangafića. Ovaj potpuno opušteni i krajnje iskreni intervju mnoge će vratiti u neka druga vremena, dok će, s druge strane, nesumnjivo biti zanimljiv i generacijama koje ne mogu ni zamisliti život bez mobitela, interneta, sveopće dostupnosti. Legendarni kompozitor i muzičar ispričao nam je kako je kao dječak zarađivao za kinoulaznice, zašto se oženio kad je imao samo 16 godina te ko mu je sada najveća ljubav. 

Naslovnu stranicu krasi Delila Softić, koja se nedavno vratila iz Grčke. Lijepa Tuzlanka priča o detaljima intrigantne kampanje, snimane na Kolonakiju u Atini. 

Čitajte još:

- Unutrašnje borbe Eme Stoun
- Kako je Haris Pašović odgovorio na pet pitanja Edine Papo
- Arnela Odžaković-Bunar bez dlake na jeziku 
- Vjenčanice Vere Vang samo za najbolje odjevene žene