LIFESTYLE

Canon predstavio novi model fotoaparata iz linije EOS M

Novi proizvod japanske multinacionalne kompanije

(D. K.)

15.2.2017

EOS M6 novi je fotoaparat bez ogledala koji u kompaktnom kućištu skriva 24,2-megapikselni senzor veličine APS-C, Dual Pixel CMOS automatsko fokusiranje i DIGIC 7.

"Snimite sunčane ljetne dane ili oblačne zimske večeri pomoću Canonova procesora DIGIC 7 koji nudi veću snagu obrade kako bi fotografije bile bogatijih tonova i detaljnije bez obzira na osvjetljenje. U kombinaciji s 24,2-megapikselnim CMOS senzorom i Dual Pixel CMOS automatskim fokusiranjem, svaki se put postiže kvaliteta i brzina kao kod DSLR-a", saopćili su iz japanskog Canona.

eos

Nadalje, EOS M6 može snimati besprekidno brzinom od 7 sličica u sekundi ili čak 9 sličica u sekundi uz fiksni automatski fokus, a njegova interna stabilizacija videozapisa u pet osi nudi Full HD 60p videozapise koji su mirni i kad ste vi u pokretu, te dodatno poboljšani zahvaljujući objektivima s dinamičnim IS-om kao što je EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, prenosi portal Vidi.hr.

Uz integrirane mogućnosti povezivanja putem WiFi-ja i NFC-a možete brzo i jednostavno dijeliti fotografije, a moguće je i uspostaviti stalnu vezu između fotoaparata EOS M6 i pametnog telefona putem Bluetootha, uz čiju pomoć možete daljinski snimiti grupni selfie.