LIFESTYLE

Slomio se kada je saznao da je 32 godine podizao tuđe dijete

Ispred kamere uradili test utvrđivanja očinstva

(A. Z.)

15.2.2017

Muškarac, gledateljima predstavljen samo kao Oscar, emostivno se slomio kada je u showu Jeremyja Kylea saznao da je 32 godine vjerovao u laž, da je otac mladića imena Valentine.

Oscar sve ove godine uopće nije sumnjao da je Valentine njegova krv, međutim, sve je krenulo nizbrdo kada je prije otprilike mjesec dana Valentineova majka kroz suze sinu priznala da postoji velika mogućnost da je njegov tata neko sasvim drugi.

Oscar i Valentine upravo su iz tog razloga zatražili test utvrđivanja očinstva, pa ispred kamera saznali da je neimenovana žena zaista voljela više njih u mladosti.

Valentine je dio života proveo u rodnoj Nigeriji, pa školovanje nastavio u Engleskoj upravo zahvaljujući ocu koji je o njemu oduvijek brižno skrbio.

- Svako može stvoriti život, ali moraš biti čovjek da bi o djetetu i brinuo - poručio je na kraju voditelj, Jeremy Kyle, šokiranom Oscaru, koji je minutu prije potvrdio da se njegov odnos prema Valentineu nikada i ni na koji način neće promijeniti uprkos rezultatu testa.