REGION

Javila se uživo u program i uzdrmala Srbiju: Brat me silovao kada sam imala samo 6 godina

Uznemirujuća ispovijest

Redakcija

13.2.2017

- Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina - riječi su gledateljke jutarnjeg programa TV Pink. Tema jutarnje emisije bila je incest, a ova gledateljka je željela da podijeli svoje stravično iskustvo.

Voditelje i advokata koji je bio gost na televiziji u Srbiji, uznemirilo je svjedočenje koje je gledateljka iznijela.

Međutim, ono što je na sve najviše utjecalo je jedna činjenica - da su roditelji žene koja se javila u program, kako ona tvrdi, znali za za zlostavljanje sve vrijeme.

- Oni su znali sve, ali su šutjeli. Željeli su da ga zaštite. Ja sam bila dijete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavljam da živim sa tim. I dalje snosim posljedice. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo. Redovno posjećujem psihologa ali mi nije značajno bolje - tihim glasom, kroz suze, ispričala je žena.

U program se uključila, kako kaže, da bi poslala važnu poruku svim ženama da ne treba da šute i trpe ukoliko su u sličnoj situaciji, piše Blic.rs.

- Želim da kažem ženama da niša ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podjelim ono kroz šta sam prošla - dodala je.