Grlom u đumbir

Jednostavno i najbolje rješenje iz prirode isla® pastile za grlo

Objavljeno: 09. 02. 2017 - 15:34 Novosti » Promo A A A Times Arial
Jednostavno i najbolje rješenje iz prirode isla® pastile za grlo

Nadražajni, suhi kašalj? Grebanje u grlu? Suha sluznica usta i ždrijela? Održati zdravo grlo i ostati na dobrom glasu, posebno u zimskim uslovima, zahtijeva kvalitetnu zaštitu na dnevnoj osnovi. Kombinacija đumbira, meda i ekstrakta islandskog lišaja u obliku Isla pastila čini efektivnu formulu koja će biti glavno oružje u odbrani.

Znamo da mali problemi s grlom mogu jako uticati na vaše raspoloženje! Zato smo vam osigurali jednostavno i najbolje rješenje iz prirode isla® pastile za grlo, a od sada možete da uživate i u novom okusu, isla ginger sa đumbirom i medom.

Biljne pastile s originalnim ekstraktom islandskog lišaja koriste se vijekovima za zaštitu grla. Preporučuju se za ublažavanje nadražajnog kašlja i promuklosti kod upala gornjih dišnih puteva kao i pomoć pri dodatnom naporu glasnica, osobe koje puno koriste glas u svom poslu ili slično.

isla-photo-02

Osjećaj suhoće u ustima i ždrijelu nisu problem samo zimi kada smo skloniji prehladi i gripi, jer do pojave suhe sluznice te nadražajnog kašlja dolazi tokom svih godišnjih doba, a aktivne komponente iz isla® pastila poput melema oblažu oštećenu sluznicu i pomažu joj u njenoj regeneraciji.

isla® pastile mogu koristiti odrasli i djeca starija od četiri godine, trudnice i dojilje, dijabetičari.

isla® pastile dolaze u više okusa u ovisno koji preferirate, isla moos-blagog biljnog okusa, isla mint- sa okusom paprene metvice, isla cassis-voćni okus ribizle i od sada novi okus isla ginger- sa okusom đumbira i meda.Autor: Redakcija
Preporučujemo vam