LIFESTYLE

Kako vježba, šta jede i kako njeguje kožu Melania Trump

Otkrila tajne svoje ljepote

Avaz.ba

28.1.2017

Melania Trump i dalje je glavna vijest u većini medija zahvaljujući inauguraciji njenog supruga Donalda. Ono što nitko ne može poreći jest da Melania uvijek izgleda besprijekorno, a časopis GQ u intervjuu s njom otkrio je neke tajne njene ljepote.

Kad je riječ o Melanijinoj vitkoj liniji, nju postiže noseći utege na gležnjevima. Naime, ova 180 centimetara visoka brineta teška je 57 kilograma, a vitku liniju održava tako što po svom velebnom domu u Trumpovu tornju hoda s utezima za gležnjeve, koji hodanje pretvaraju u dobru fizičku aktivnosti.

Osim toga Melanija strogo pazi da svakog dana pojede sedam voćki.

Pojedini mediji tvrde da je Melania opsjednuta hidratacijom kože, zbog čega je razvila i svoju liniju proizvoda, no nisu daleko od istine. Prva dama Amerike poprilično pazi na to da joj je koža uvijek hidrirana.

Za njen izgled zaslužan je i miran život. Iako biste mislili da se u njenom domu održavaju najluđi tulumi u New Yorku, Melania tvrdi da nikad nije organizirala tulume i da živi mirnim životom. Ne izlazi u klubove, a najluđi izlasci su joj u restorane oko 22 sata te je do jedan kod kuće.

Odbacila je nagađanja da se podvrgnula plastičnim operacijama i liftingu lica.

- Nisam ništa radila na licu i grudima, potpuno sam protiv botoksa i injekcija jer mislim da štete licu i živcima. Ostarjet ću dostojanstveno, poput moje majke, rekla je.