ZDRAVLJE U KUĆI

Revolucionarno otkriće američkog ljekara: Ako imate dovoljno ovog vitamina, ne možete dobiti rak!

Profesor biologije i čelnik Univerziteta Loyola u Chicagu

(M.M.)

26.1.2017

U svojoj knjizi ‘Smrt raku’ doktor Manner tvrdi da je postotak oporavljenih viši od 90 posto, a ujedno navodi i popis namirnica bogatih ovim važnim vitaminom

Rak je jedna od najrasprostranjenijih bolesti koja više nije rezervirana samo za starije ljude – od njega obolijevaju i mlađe osobe pa čak i bebe.

Jedini službeni lijek za rak je hemoterapija, a mnogi je lijekari nazivaju i ‘otrovom koji liječi’, jer uz kancerogene, ubija i zdrave ćelije te uništava imunološki sustav, piše Urbanatural.in.

Doktor Harold W. Manner, inače profesor biologije i čelnik Univerziteta Loyola u Chicagu, kategorički tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17.

Uporedio je rak sa skorbutom, stanjem koje izaziva oticanje tkiva, promjene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu. Naknadno je otkriveno da je skorbut zapravo nedostatak vitamina C.

- Oni koji boluju od raka trebaju prvo znati što je rak. Ne paničarite. Istražite svoje zdravlje. Kao što nitko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17 - tvrdi doktor.

Manner vjeruje da je za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno svakog dana pojesti 15 do 20 jezgri iz košpice marelica. Naime, on smatra kako je lijek za rak leatril, sastojak koji se dobiva iz amygdalina – poznatijeg kao vitamin B17.

Također, savjetuje konzumiranje klica pšenice za koje se vjeruje da su čudesan lijek koji sprječava i liječi rak.