REGION

Nesreća u Zagrebu: Kamion 'Čistoće’ pregazio komunalnog radnika

U naselju Odranski Obrež

Redakcija

23.1.2017

U zagrebačkom naselju Odranski Obrež kamion 'Čistoće' pregazio je komunalnog radnika. Policija još provodi istragu i ne može dati informacije o tome kako je došlo do nesreće. Tek su kazali kako se nesreća dogodila na adresi Amerikanska 41.

- Zagrebački holding d.o.o i podružnica 'Čistoća' izražavaju duboko žaljenje porodici tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u toku izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga.

- Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku,  nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica 'Čistoća' poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti - komentiraju iz Holdinga.

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice 'Čistoća' bit će dodijeljeni drugim uposlenicima.

- Radnici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice 'Čistoća' potreseni su ovim događajem te suosjećaju s porodicom stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s porodicom preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane - poručili su iz Holdinga.