LIFESTYLE

Ivanka Trump ne želi da iko na svijetu vidi ove fotografije

Čudan odnos sa ocem

(A. Z.)

21.1.2017

Ivanka Trump djeluje kao oličenje snova svakog oca - prekrasna, uspješna i pametna mlada žena kao dokaz dobrog odgoja i genetike. 

Ipak, uprkos velikom trudu ostavljanja najboljeg utiska u javnosti, postoje neke stvari iz prošlosti koji mogu poremetiti sliku "zlatne djevojke", ili barem tako misli Ivanka koja se trudi ove fotografije sakriti od javnosti.

2

Čini se kako su porodični albumi Trumpovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimjerenima za oca i kćer. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u minici u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćer, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti, piše Express.hr. 

Prijatelji porodice svjedoćče kako su njih dvoje oduvijek imali veoma blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno niti jednu profesionalnu niti privatnu odluku od značaja ne donosi bez konzultacije s ocem. 

Fotografija s njihove privatne zabave u domu dok je Ivanka imala 18 godina te pleše u očevom krilu od mnogih je ocjenjena kao "incestuozna". 

1

Osim toga, tatina mezimica je navodno alergična na spominjanje plastičnih operacija koje je obavljala, a koje nikad nije priznala. Uprkos tome, hirurzi tvrde kako je očigledno puno toga mijenjala na licu te se teško može smatrati "prirodnom ljepoticom". 

Pogledajte video: