LIFESTYLE

12 stvari koje muškarci rade nakon raskida

Nisu baš hladnokrvni

Redakcija

19.1.2017

Ukoliko mislite da su muškarci apsolutno hladnokrvni i da nemaju osjećanja, varate se. Nekoliko sedmica, a možda čak i meseci, nakon raskida, on će vjerovatno provesti pomalo vremena u svakom od ovih 12 koraka, piše Cosmopolitan.

Jedan sasvim običan momak, odlučio je da podijeli sa svima šta on i njemu slični rade kada raskinu sa djevojkom!

Napijemo se i zovemo prijatelje

Mi imamo osjećanja o kojima pričamo, i potrebno nam je piće da olakšamo taj proces. Ovako naše iscjeljivanje počinje.

Uradimo nešto što naša bivša ne bi odobrila

Potpuni imperativ je da dokažemo da je ona bila teret za nas i da nas je držala podalje od svega onoga što nam je potpuno zabavno. Ona ne voli da jedem pahuljice i gledam crtani u tri popodne subotom? Pa, ona nije šefice više. Slično tome, ukoliko želimo da posrnemo pijani u dva ujutru u kuhinji dok pravimo sendvič, mi ćemo to uraditi. I sjetite se samo o svom zanovetanju o cigarama? E pa upravo sam kupio sebi paklu i ispušiću paklu kad i gdje god ja hoću.

Prestanemo da mijenjamo čaršave

Ko mari za to uopšte?

Mislimo na druge bivše

Pošto ste nas otrovale, naša najbolja seks sjećanja uključuju vas. Zato nam je potrebna sigurna strategija za izbegavanje. A to su prethodne bivše. One su fer igra. Mi se i dalje nekako sjećamo kako izgledaju gole i nema emocija – prava stvar.

Gledamo porniće

Znate, što više mislimo o bivšima, sve se više sjećamo zašto smo prestali da imamo seks sa njima. Ali žene iz pornića? One nikada ne mogu da kažu zle stvari i da daju obećanja koje ne ispune. Hvala vam što niste naše bivše djevojke.

Špijuniramo na Facebooku

Da li se zabavljate više od nas?! Izgleda kao da se zabavljate više od nas. Zašto se kog đavola zabavljate više od nas? Zar ne bi trebalo da tugujete?!

Ljubimo se sa random ženama

Prvi pokušaj da nastavimo svoj seksualni život može biti čudan. U zavisnosti od situacije (koliko smo pijani), mi možemo i početi da pričamo o bivšoj, šta je uradila loše i kako će zažaliti zbog svega – i sve to dok pokušavamo da se nabacujemo drugim ženama. “Ja sma je sooz prebleo!” dok nalivamo još piva u sebe. “Baš te mngoo voLim sad.”

Dovodimo se u formu

Pošto se osjećamo loše već sedmicama i svašta trpamo u sebe, dobili smo koji kilogram viška. Zato odlazimo u teretanu, ali usputno razmišljajući – hej ako se dovedem u red, ona će da shvati da nikada nije trebala da me ostavi. Nije da uvijek želimo da se pomirimo, samo jako želimo da nas hoćete nazad.

Šoping

Sada izgledamo prokleto sjajno, zažalićete dan kada ste nas ostavile!

Tražićemo vas krišom na javnim mestima

Skeniramo masu u nadi da ćemo vidjeti vas. Zamišljamo šta će se desiti kad nas budete ugledale, kakva će vam biti reakcija. Možda nas i pozovete na kafu. Ta kafa će morati da sačeka, ali bilo je veoma dobro vidjeti vas. Stvarno jeste.

Počinjemo da se mirimo sa tim

Vremenom, prestanemo da mislimo toliko na vas. Ali bez koincidencije, to počne da se dešava kada počinjemo da razvijamo neku vrstu osjećanja prema drugoj ženi. Kada izlazimo, osjećamo se dobro. Konačno nestane taj osjećaj kao da vas time varamo, shvatimo da smo singl muškarci koji mogu slobodno da izlaze i upoznaju nove djevojke. I odjednom shvatimo da to više nije loše.

I na kraju poželimo vam sve najbolje

U nekom trenutku mi prestanemo da žalimo za tom vezom i prestanemo da se nadamo da ste očajne. Vi ste dobra osoba, koja zaslužuje sve najbolje, iako se ponekad nadamo da vaš novi dečko ima mali penis i komplikovan odnos sa mamom. Ali ozbiljno sad, drago nam je kada vam stvari idu dobro. Stvarno veoma drago.