GLOBUS

Šta to NASA skriva u svemiru? Objavljen video koji je mnoge zabrinuo

Astronaut rukom pokrio kameru

(A. Z.)

18.1.2017

“Astronauti na Međunarodnoj svemirskoj postaji skrivaju postojanje izvanzemaljaca”, to barem tvrde ufolozi koje je na raspirivanje najnovije teorije zavjere natjerala snimka objavljena na internetu na stranici konspirativne grupe SecureTeam 10.

Tvrde da je astronaut snimao Zemlju, a kad je u kadar uletjela svjetleća kugla, on je namjerno rukom prekrio objektiv kako bi to sakrio. “Ovo su nevjerovatne snimke, nikad ih prije nisam vidio. Kako li samo mogu ovo objasniti”, napisao je jedan od komentatora, prenosi Net.
  
Iako snimka ne može vjerodostojno objasniti što je uopće bila ta “leteća kugla”, postoji cijeli niz mogućih objašnjenja za ovakve “susrete s NLO-ima”.

Glasnogovornik NASA-e u prošlosti je objašnjavao: “Odbljesak od prozora svemirske postaje, struktura svemirske postaje kao i svjetla sa same Zemlje samo su neka od mogućih objašnjenja u takvim situacijama.”

U novembru prošle godine, ufologe je neizmjerno digla na noge snimka, kako su uvjereni, izvanzemaljske letjelice koja je proletjela kraj ISS-a. Ono što ih je posebno uzbudilo jest činjenica da se upravo u tom trenutku ugasio videostream. Prema teoretičarima zavjera, to nikako nije mogla biti samo slučajnost. Naprotiv, NASA-u su optužili da skriva dokaz o postojanju izvanzemaljaca.

Tako da ovo nije prvi put da ufolozi ugledaju neidentificirani leteći objekt u blizini Međunarodne svemirske stanice. Uostalom, pogledajte snimku pa sami donesite vlastite zaključke o čemu se zapravo radi.