Medicinska poliklinika

Riješite se zauvijek vena sa Chicago Vein Institutom

Objavljeno: 16. 01. 2017 - 08:56 Novosti » Promo A A A Times Arial
Riješite se zauvijek vena sa Chicago Vein Institutom

Chicago Vein Institute-Sarajevo je medicinska poliklinika posvećena dijagnostici i liječenju proširenih vena donjih ekstremiteta na najsavremeniji I najefikasniji način.

Nakon više od 10 godina uspiješnog rada i poslovanja Chicago Vein Institute-a u SAD-u, zahvaljujući dr. Mensuru Šunje, specijalisti flebologije (grana vaskularne hirurgije usko specijalizirana za vene donjih ekstremiteta), u Sarajevu je, u septembru 2014. godine, osnovana još jedna poliklinika Chicago Vein Institute- Sarajevo. Ova poliklinika bavi se isključivo liječenjem bolesnih proširenih vena donjih ekstremiteta i nudi našim pacijentima isti kvalitet usluge kao u Chicago Vein Institute u Chicagu.

Naš tim čine vrhunski stučnjaci iz oblasti vaskularne hirurgije I flebologije, koji su svoje dugogodišnje radno iskustvo sticali na prestižnim klinikama u BiH kao i u Americi, uz kontinuiranu edukaciju i usavršavanje.

Liječenje u našoj poliklinici započinje uz kompletnu I detaljnu ultrazvučnu dijagnostiku na osnovu koje se indicirani tretmani obavljaju u najkraćem mogućem roku, u toku I nakon kojih naši pacijenti nesmetano obavljaju svoje svakodnevne obaveze.

Nepune su dvije godine našeg postojanja na prostorima Bosne I Hercegovine, gdje je veliki broj pacijenta svoje povjerenje predalo baš u naše ruke, što nama čini iznimno zadovoljstvo. Trebamo napomenuti da to nisu pacijenti samo iz BIH, nego sa cijelog Balkana, te iz Austrije, Italije, Njemačke, Švedske, Kanade, Švicarske I SAD.

Najveći uspjeh za nas predstavljaju zadovoljni pacijenti koji svoje pozitivno iskustvo prenose onima koji imaju slične zdravstvene probleme, a nisu znali kome da se obrate za pomoć.

Oboljele vene pored toga sto predstavljaju ozbiljan zdravstveni problem,također mnogo smetaju I estetski, a posebno u toplim I ljetnim danima.

Chicago Vein Institute pruža rješenje za sve vase medicinske, estetske I vaskularne problem.

Nemojte provesti svoj život stideći  se svojih nogu, pozovite nas još danas da Vam brzo I efikasno zauvijek riješimo problem.

Kontakt telefon: 033/942 252

www.vene.baAutor: Redakcija
Preporučujemo vam