LIFESTYLE

Od Tita do Trumpa: Ovo su najperverznije svjetske vođe

Detalji iz života lidera

A.Z.

14.1.2017

Nedavno objavljeni neprovjereni dokumenti tvrde da je Donald Trump,novoizabrani američki predsjednik, bio na jednoj suludoj zabavi u organizaciji ruske tajne službe.

Iz te je večeri procurilo puno toga, a najluđi detalj kaže da je Trump sudjelovao u perverznim igricama s ruskim prostitutkama.

Trump je gotovo odmah počeo negirati takve priče, a sve to ga je natjeralo na prvu konferenciju za štampu u posljednjih šest mjeseci.

Branio se da je germofob, osoba koja se panično boji bakterija i prljavštine, i da zna da su svi hoteli ozvučeni. Čak i ako su te glasine potpuno netačne, što je lako moguće, Trump se ne bi trebao sramiti.

On bi se mogao naći u probranom društvu svjetskih vođa koji su bili poznati po svojim perverzijama tokom vladavine, piše Daily Beast.

Počnimo od nama najbližeg, Josipa Broza Tita. Ubijeni Stjepan Đureković napisao je knjigu Ja, Josip Broz Tito.

Riječ je, nema nikakve sumnje, o najneobičnijoj knjizi koju je emigracija ikad izdala o Titu. Đurekovićev roman, naime, iznosi - često puta u farsičnom obliku - cijelu enciklopediju političkih, privatnih, obavještajnih i seksualnih tračeva o Josipu Brozu Titu i njegovim najbližim suradnicima, pa je riječ o pravoj erotskoj Ilijadi, u kojoj se eros miješa s tanatosom, a orgije prepleću sa scenama brutalnih masovnih egzekucija.

Najšokantnija tvrdnja iznesena u knjizi kaže da je jednom prilikom Tito birao koju će balerinu odvesti u krevet.

-Kad su se Tito i Ranković pred večer vratili iz šetnje parkom, zatekli su kako se Ranković i Đilas zabavljaju s cijelim krdom djevojaka. Tito na brzinu ocijeni da ih ima oko četrnaestak. Bila je to baletna trupa iz Ljubljane koju su malo prije dopremili Rankovićevi ljudi specijalnim autobusom. Nakon plesa, Tito počinje zamišljati kakva bi koja bila u krevetu  - piše u knjizi.

S druge strane Jadrana, tokom godina vladavine Silvija Berlusconija pojavile su se brojne glasine o njegovim seksualnim eskapadama. Kako piše Daily Beast, sve je izišlo na vidjelo kada se Berlusconi našao na sudu zbog seksa s maloljetnom prostitutkom. Glasine su se tada samo pojačale, a u talijanski rječnik je ušao izraz "bunga-bunga",  kako je Berlusconi nazivao zabave gdje su mu bogati Talijani dovodili samo najskuplje prostitutke.

Na drugoj obali Mediterana, Muammara Gaddafija su optuživali 2013. godine da je bio ovisnik o Viagri i seksu. Nedugo nakon toga objavljena je i knjiga u kojoj se tvrdi da je libijski diktator seksualno zlostavljao male dječake i da je pokušavao zavesti supruge stranih veleposlanika. Naravno, u to doba Gaddafi nije mogao tužiti zbog klevete zato što je ubijen 2011. godine.

Što se tiče azijskih diktatora, Mao Ce-tung navodno je bio pedofil, a Kim Jong-Il navodno je imao čak 2.000 žena na raspolaganju kako bi mu ispunile sve seksualne fantazije.

Oko Adolfa Hitlera vrte se brojne glasine, ali možda i najtužnije su one koje kažu da je imao velikih problema sa ženama. Glasine idu tako daleko da tvrde kako su čak tri Hitlerove ljubavi oduzele vlastite živote.

Od aktualnih vođa bitno je spomenuti Vladimira Putina. Već dulje vrijeme govorka se da je ruski predsjednik Vladimir Putin u vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom. Ruski šef odbija govoriti o svom privatnom životu, a Kabaeva stalno demantira glasine da su u vezi. Međutim, fotografije nastale u noći parlamentarnih izbora u Rusiji ponovno su pokrenuli lavinu glasina. Postoji li mogućnost da je Putin oženio bivšu sportašicu u tajnosti? Postoji li mogućnost da su dječaci viđeni s Kabaevom Putinovi sinovi? Ako je za vjerovati britanskim tabloidima, sve to je tačno.