LIFESTYLE

Bosanac Mevludin tvrdi da zna ko je ubio pjevačicu Jelenu Marjanović

"Balkanski Nostradamus"

Avaz.ba

12.1.2017

Ubica pjevačice Jelene Marjanović (33) posle izvršenog zločina pokušao je da sebi oduzme život. 

On o tome i dalje razmišlja, ali tu namjeru neće sprovesti u djelo. Neće se ubiti. Ali ovaj slučaj će biti riješen za mjesec i po do dva  i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio svirepo ubistvo. Razlog – krvnik se već pojavljivao u medijima!

Ovo je za beogradske medije tvrdi bosanski fizijatar i parapsholog dr Mevludin Duvančić iz Doboja, u javnosti poznatiji pod nazivom balkanski Nostradamus.

– Mnogo toga osjećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo riješiti prije godišnjice. Policija već zna ko je počinilac. U opticaju imaju dvije osobe i sada očekuju konkretan potez jedne od njih. Da se slomi, da nešto učini ili kaže ili da napravi neku malverzaciju, kako bi bili sigurni ko je pravi izvršilac zločina – objašnjava on i dodaje da su Zoran i Jelena Marjanović imali nesređen brak i da je ona željela da ga napusti.

Za ubicu kaže da je pod velikim pritiskom i da razmišlja o samoubistvu.

– U pitanju je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima. To je podvojena ličnost, koja je djelimično svjesna i nesvjesna nekih stvari. – ispričao je Duvančić za Telegraf.

On se inače bavi telepatijom i parapsihologijom (pseudonaukom koja se bavi proučavanjem nestraženih dijelova mozga), dosta sanja i snovi mu dosta toga govore.