Počela borba za starateljstvo nad djecom

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje

Objavljeno: 10. 01. 2017 - 13:17 Showbiz A A A Times Arial
Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje
(Foto: Agencije)

Nakon što su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, otpočeli su borbu za starateljstvo nad djecom, a par se međusobno optuživao, kritikovao u javnosti, angažajući advokate i čitav tim stručnjaka po pitanju budućnosti porodice.

Pitt je čak bio optužen za nasilje nad sinovima, a sve vrijeme je zahtjevao da djeca budu zaštićena od medija. Iako se Angelina u početku nije slagala da se dokumenti o zapisima njihove djece zapečate, kako je glumac zahtjevao od vrhovnog suda u Los Angelesu, sada su se stvari ipak promijenile.

U ponedjeljak uveče bivši par je izdao prvo zajedničko saopštenje koje se tiče prava šestoro djece.

Između ostalog navode: "Obje strane su potpisale dogovor prema kojem će se zaštiti sva prava djece i porodice, povjerljivo čuvajući svu sudsku dokumentaciju, a bit će angažovan i privatni sudija ukoliko bude potrebno donijeti neophodne legalne odluke i na taj način olakšati razriješenje ovog procesa - naveli su za CNN.

Pitt je ranije izjavio da Jolijeva nema "mehanizam za samokontrolu" te je zato insistirao na potpunoj privatnosti kada su djeca u pitanju. Za sada je starateljstvo pripalo glumici, ali im tek predstoje sudska vještačenja.Autor: Redakcija
Preporučujemo vam