Veliki broj prekršaja

Jednom od najpoznatijih glumaca u regiji prijeti zatvorska kazna

Objavljeno: 10. 01. 2017 - 09:33 Showbiz » Film i TV A A A Times Arial
Jednom od najpoznatijih glumaca u regiji prijeti zatvorska kazna
Agencije

Osim što je javnosti poznat po legendarnim ulogama, ime Sergeja Trifunovića često se spominje i jer je sklon skandalima.

Naime, ovaj glumac iz Srbije u svojoj kolekciji ima dvadesetak prekršajnih prijava, a zbog jedne bi mogao biti i uhapšen, piše Kurir.

Po broju saobraćajnih prekršaja 'prešao' je čak i Acu Lukasa koji ima njih 17.

- Trifunoviću je trenutno najteža prijava za nedavanje podataka o tome ko je vozio njegov automobil u junu 2015. godine. Pošto policiji taj podatak nije dostavio u roku osam dana, sud je izdao naredbu da ga policija privede. Suđenje ga čeka i zato što je policiji prešutio ko je bio za volanom njegovog automobila prošle godine u oktobru. Osim toga, kamera je zabilježila i kako je nepoznati vozač u njegovom automobilu prekršaj počinio i decembru 2015., ali Trifunović se ni onda nije odazvao pozivu policije da kaže ko je to bio - tvrdi za Kurir izvor sa suda.

Za sve spomenuto prijete mu i novčane kazne, kao i zabrana vožnje na tri mjeseca.

A kako Kurir piše, Trifunović ne radi probleme samo u Beogradu, pa je tako prekršajni sud u novom Sadu zamolio kolege iz Beograda da saslušaju glumca zbog prekršaja iz novembra prošle godine.

Sergej je trenutno na sudu zbog neplaćanja doprinosa. Prije dva mjeseca glumac je pobjegao iz publike kad je na pozornicu stala pjevačica koja pjeva narodnjake.Autor: (Redakcija)
Preporučujemo vam