Poljubac mnogo otkriva o odnosu između muškarca i žene

Tri najgore vrste poljubaca koje bismo uvijek trebali izbjegavati

Objavljeno: 08. 01. 2017 - 11:56 Lifestyle » Ljubav i sex A A A Times Arial
Tri najgore vrste poljubaca koje bismo uvijek trebali izbjegavati
Foto: Ilustracija

Poljubac između muškarca i žene može otkriti puno o njihovom odnosu i osjećajima. I dok onaj sočni (francuski) opisuje strast i žudnju, nježni i dugi (usne na usne) snažnu ljubav, postoje i takozvani "hladni" poljupci koje bi svi parovi trebali izbjegavati.

Rutinski poljubac

Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopće ne računa. Takav poljubac opisuje naviku i ima jednaki učinak kao i obični pozdrav "ćao".

Sljedeći put kada se nađete s partnerom sjetite se ovih riječi i pokušajte se barem na sekundu ili dvije zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osjetiti jedan mali, ali slatki osjećaj ugode na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Namješteni poljubac 

Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno namještate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema posebnih osjećanja. Iako poljubac u lice, nos ili ćelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje povjerenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori "nisam raspoložena".

Sljedeći put kada se nađete u spomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne koji će vas oboje u trenu oraspoložiti.

Zračni poljubac

Trenutak kada napuštate prostoriju i na rastanku s metar ili dva udaljenosti skupite usne i pošaljete brzinski zvučni poljubac. Riječ je o najhladnijem mogućem poljupcu koji nikako ne bi trebao biti upućen partneru. Osim što nema nikakvog fizičkog kontakta ovakav "izljev" nježnosti opisuje refleksnu, brzinsku reakciju "pa -pa!", piše portal Zadovoljna.

Sljedeći put kada se uhvatite u spomenutoj situaciji vratite se na sekundu do partnera i poljubite ga od srca. Osim što će ostati iznenađen vaš partner će itekako osjetiti vaše emocije.Autor: (Redakcija)
Preporučujemo vam