BIH

Niže cijene goriva za članove BIHAMK-a

U Sarajevu potpisan ugovor sa HIFA grupacijom

(Fena)

5.1.2017

Od danas na svim benzinskim stanicama HIFA grupacije, za sve članove Bosansko-hercegovačkog automoto kluba (BIHAMK) je omogućen popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Da bi građani Bih ostvarili pravo na ovu pogodnost, dovoljno je da članovi BIHAMK-a (kupci) pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

Ugovor je danas u Sarajevu potpisan, a verificirali su ga Rasim Kadić, predsjednik BIHAMK-a i Muris Hadžimehić, direktor HIFA grupacije.

hifa

Kupci su s članskim karticama BIHAMK-a već iskoristili pravo na popust

Odabirom HIFA grupacije kao novog partnera, BIHAMK je svojim članovima osigurao popust na visoko kvalitetno gorivo koje od danas koriste i sva BIHAMK vozila pomoći na cesti kao i veliki broj saradnika na poslovima asistencije u cijeloj zemlji.

S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar razgranate mreže HIFA grupacije (preko 37 pumpi širom Bosne i Hercegovine).

plakat