LIFESTYLE

Samsung predstavio Galaxy A telefone koji su otporni na vodu

U Zagrebu

Redakcija

2.1.2017

Samsung Electronics danas je u Zagrebu predstavio najnovije uređaje Galaxy A serije. Nova Galaxy A serija dostupna je u dvije verzije, 5.2-inčni A5 i 4.7-inčni A3.

Uz moderan dizajn poboljšana je kamera kao i dodatne karakteristike koje će svakodnevni život korisnika učiniti jednostavnijim i lakšim.

- Samsung svojim korisnicima uvijek želi osigurati najnaprednije proizvode na tržištu. Integrirali smo elegantan dizajn i napredne karakteristike koje su Galaxy korisnici zavoljeli kako bi pružili dodatnu učinkovitost ne kompromitirajući stil -  izjavio je predsjednik poslovnog odjela mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics DJ Koh.

Galaxy A serija dolazi s metalnim okvirom i 3D staklenom pozadinom koja baštini Samsungovo premium naslijeđe. S elegantnom kamerom i home tipkom, uređaj ima kompaktniji oblik nego ikad prije za udobnije držanje i korištenje. Galaxy A serija dolazi u četiri boje: black sky, gold sand, blue mist i peach cloud.

Napredna tehnologija kamera sada omogućuje super-precizan autofokus, što rezultira jarkim i jasnim fotografijama, pa čak i kada su snimljene u slabim svjetlosnim uslovima.

Uz novi dizajn, glavni aduti A serije za 2017. godinu bit će vodootporno kućište te bolja kamera.