LIFESTYLE

Kraljica Elizabeta II u pritvoru jer je najavila Treći svjetski rat?

Pojedini mediji javljaju

Redakcija

29.12.2016

Elizabeta II je navodno pred kamerama najavila da će 2017. biti godina krvoprolića kakvo nije viđeno od Drugog svetskog rata, pa ju je princ Charles sklonio iz javnosti, tvrde pojedini portali.

Britanska kraljica Elizabeta II nije propustila božićnu liturgiju zbog bolesti, kako je objavila Buckinghamska palata, već zato što je stavljena u kućni pritvor, tvrde pojedini teoretičari zavjere.

- Kraljica je u kućnom pritvoru i nije joj dozvoljeno da se obraća javnosti jer je tokom snimanja božićne poruke pokušala da upozori javnost na „mračne sile odgovorne za gnusne zločine protiv najranjivijih, naše djece“.

Ona je pred ekipom BBC upozorila javnost da će 2017. biti godina krvoprolića kakvo nije viđeno od Drugog svetskog rata, a da iza svega stoji globalna elita. Insajder iz BBC-a tvrdi da im je nakon toga naređeno da snimak obrišu, a ono što se desilo zaborave - tvrdi Baxter Dmitriy s portala Yournewswire.com.

- Elizabeta II je stavljena u kućni pritvor jer nije htela da snimi normalnu božićnu poruku, a od tada se nijednom nije pojavila u javnosti - tvrdi Dmitriy.

Međutim, mnogi stručnjaci upozoravaju da vjesti sa ovog portala nisu pouzdane, a kao dokaz da je priča lažna navode da je objavljena kraljičina božićna poruka, u kojoj je rekla da su britanski osvajači medalja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama njeni uzori.

Zanimljivo je da kraljica za 65 godina svoje vladavine nije dala nijedan intervju niti se ikad izjasnila o bilo kom političkom pitanju, a jedina obraćanja javnosti su upravo božićne poruke koje šalje svojim podanicima.