REGION

Misterozni čovjek posjećuje grob Jelene Marjanović i gleda u njen spomenik!

Da se čovjeku digne kosa na glavi

Redakcija

27.12.2016

Krupan sredovječan čovjek sa bradom svakodnevno već sedmicama dolazi na grob pjevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena početkom aprila, i nepomično gleda u njenu sliku na spomeniku, piše Informer.

Ekipa ovog lista pokušala je da razgovara s njim, ali kad su mu prišli, mračan čovjek sa bradom, obučen u farmerke i kožnu jaknu, odmah se okrenuo i brzim korakom napustio groblje, bez ijedne riječi.

Na najnoviji fenomen u vezi s misterioznim ubistvom pjevačice Jelene Marjanović skrenuli su pažnju sami stanovnici Borče. Oni su na groblju primijetili neobičnog čovjeka koji redovno stoji ispred spomenika zvjerski masakrirane “Zvezde Granda”.

- Svakodnevno posjećujem grob pokojnog muža koji je sahranjen nedaleko od Jelene Marjanović. Kada krenem kući, prođem uvijek i pored njenog grobnog mjesta, jer mi je mnogo žao te mlade žene. Međutim, posljednjih desetak dana na njenom grobu često viđam nepoznatog muškarca koji dugo stoji zagledan u spomenik. Pošto čovjeka ne znam iz Borče, u prvi mah sam pomislila da je to neki njen prijatelj ili rođak iz unutrašnjosti. Ali, pošto sam gotovo svakodnevno počela da ga viđam, sve mi je postalo izuzetno sumnjivo. Njoj porodica ne dolazi ni izbliza tako često, a taj čovjek je stalno tu. Uz to izgleda kao da baš nije pri sebi, nekako je hladan i odsutan. Ljudi u Borči su već počeli da sumnjaju da je upravo to Jelenin ubica - ispričala je penzionerka iz Borče, koja nije željela da joj se objavljuje ime.

Stručnjaci smatraju da se kod određenog broja ubica poslije nekog vremena javi griža savjesti i da posjećuju mjesto zločina ili grob žrtve.