LIFESTYLE

Bora Čorba mrtav pijan došao na snimanje emisije i doslovno šokirao sve u studiju

Roker izvadio sebi zub?!

Redakcija

27.12.2016

Bora Đorđević je od prošle subote ponovo dio žirija muzičkog show-programa „Pinkove zvezde“. 

I njegov povratak je bio spektakularan, kao što smo i očekivali, ali na malo drugačiji način: Bora je došao pod gasom i usput sam sebi izvadio zub!

Da je Bora bio pod gasom, vidjelo se još na početku emisije.

Doduše, on se nije trudio to da sakrije. Zaplitao je jezikom, sve vrijeme se smijao, neartikulisano mahao rukama, čačkao mobilni telefon, mrsio sijedu kosu, a dešavalo se i da na trenutke zaspi u crvenoj stolici, piše Kurir.


Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragana Mirković pravili su se da ne vide Borin mamurluk, ali zato Maji Nikolić ništa nije moglo da promakne. Kad je  Čorba počeo da stavlja ruke u usta i da nešto čupa i vadi, Maja je reagovala.

- Boro, šta ti je to u ustima? Je l‘ to neka dlaka? - upitala ga je temperamentna Nišlijka.

Čim je to izgovorila, sve oči su odmah bile uprte u Đorđevićevom pravcu. On nije htio da krije nego je Nikolićevoj, ali i širokom auditorijumu objasnio šta ga muči.

- Ma jok, nije dlaka, zub mi je upravo ispao - rekao je Bora i počeo da se smije, a tada su svi vidjeli da mu fali gornji lijevi kec!

U studiju je tada odjeknuo gromoglasan smijeh. Voditelj Milan Kalinić brže-bolje je najavio drugog kandidata samo da bi sklonio akcenat s Bore. Muzičar nam je sutradan priznao da je muku mučio sa zubom na tom snimanju.