LIFESTYLE

Japanci prestravljeni gledali u nebo: Mnogi tvrde da se pojavila "Zvijezda smrti"

Čudni oblici na nebu

Redakcija

27.12.2016

Iznad Japana snimljen je prilično neobičan kuglasti oblak, a pobornici NLO-a tvrde kako je riječ ni manje ni više nego o Zvijezdi smrti.

Pobornici NLO-a tvrde kako je sferični objekt snimljen prošle sedmice iznad Japana Zvijezda smrti koja se zavila oblacima, kao štitom, iza kojeg mogu promatrati ljude a da sami ne budu viđeni., prenosi Dail Mail.

S druge strane, metereolozi su brzo ponudili objašnjenje koje nema veze s Zvjezdanim stazama – kako je u pitanju manji dio oblaka kojeg je raznio vjetar.

Ranije ovog mjesca neobičan oblak snimljen je iznad Fujisawe, južno od Tokija.

“NLO-i često stvaraju ovakve oblake kada se žele sakriti, a ipak se spustiti biže zemlji da mogu skenirati ljude” kažeWaring, dodajući da, obzirom na to da ih stvaraju svemirski brodovi, ovakvi oblaci mogu satima stajati na mjestu dok bi prirodne oblake raznio ili odnio vjetar.

Doduše, upravo to se i dogodilo – fotograf koji je snimio neobične oblake kaže kako su počeli mijenjati oblik još dok ih je snimao.

“Kada sam ih vidio kroz prozor gledao sam ih neko vrijeme i onda požurio fotografirati ih. Žao mi je što ih nisam odmah snimio, jer su bili još kuglastiji kad sam ih prvi put vidio” objasnio je korisnik Twittera @pmxpvrtmx.