NAUKA

Posjetite "Skills Show: Sarajevo 2016" i osvojite vrijedne nagrade

Redakcija

16.12.2016

Svi srednjoškolci imat će jedinstvenu priliku da 16. i 17. decembra u dvorani „Mirza Delibašić” posjete prvi regionalani događaj posvećen srednjem stručnom obrazovanju i karijernom razvoju – „Skills Show: Sarajevo 2016”. Ovaj događaj u organizaciji British Council-a osmišljen je kako bi se komercijalni i obrazovni sektori povezali i zajedničkim naporima uticali na poboljšanje kvaliteta obrazovanja u regionu.

Učenici koji dođu na „Skills Show: Sarajevo 2016” imat će priliku da se druže, takmiče, ali i izaberu najbolje obrazovanje za sebe, koje će im u budućnosti garantovati odličan posao. Kompletan događaj fokusiran je na inovacije, zapošljavanje mladih i predstavljanje pozitivnih praksi i dostignuća u regionu. Osim toga, događaj će biti i odlična prilika da se poslodavci upoznaju sa generacijama koje će u budućnosti postati njihovi zaposleni.

Takmičite se i osvojte besplatne interesantne kurseve

Program Skills Showa pratiće i razna takmičenja za srednjoškolce, a jedno od njih nudi vam priliku i da osvojite veoma vrijedne nagrade. Ukoliko volite da se fotografišete, a pritom vas zanimaju i informacione tehnologije, na štandu ITAcademy možete da spojite lijepo i korisno.

Postavite fotografiju sa logom pomenute ustanove na vaš Facebook ili Instagram profil, tagujte ITAcademy i možete osvojiti besplatne kurseve iz oblasti dizajna, programiranja ili engleskog jezika.

avaz-690x428px-slika-2

Fotografije koje budu imale najviše lajkova omogućiće vam da naučite kako se obrađuju slike u Photoshopu, da pravite sopstvene web sajtove i usavršite znanje engleskog jezika. Ovi kursevi omogućit će vam da se zabavite, steknete nova prijateljstva i vještine koje ćete kasnije moći da nadogradite i pretvorite u primjenljive alate koji donose odličnu zaradu.

Izaberite školovanje za sigurnu budućnost

Tokom dvodnevnog programa „Skills Show: Sarajevo 2016” moći ćete da saznate kakvo obrazovanje vam je neophodno da biste postali stručnjak koji ne čeka na posao. S obzirom na to da oblast informacionih tehnologija već godinama unazad nudi priliku za odličnu zaradu i brzo pronalaženje radnog mjesta, jasno je gdje ćete imati najveće šanse za uspjeh.

Međutim, da biste započeli karijeru u najperspektivnijoj oblasti 21. vijeka, prvi korak koji morate da preduzmete je odabir kvalitetnog obrazovanja. Na ITAcademy možete da birate između 6 odsjeka: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD, razvoj mobilnih aplikacija. Osim praktičnih znanja i korisnih vještina, u ovoj ustanovi možete steći i priznate certifkate koji će vam pomoći da se izdvojite iz konkurencije i brzo dođete do posla.

„Skills Show: Sarajevo 2016” održava se 16. i 17. decembra, od 9 do 17 h u petak i od 10 do 16 časova u subotu. Iskoristite jedinstvenu priliku, posjetite prvi ovakav događaj u regionu i saznajte kako da postanete dio IT svijeta.